Een elektrisch surfboard

Ik moet waarschijnlijk beginnen met te zeggen dat ik geen surfer ben. Ik heb nog nooit gesurft en ik heb geen idee hoe ik het moet doen. Maar dat weerhield me er niet van om van de gelegenheid gebruik te maken om de elektrische surfplank van waydoo uit te testen. Na het bekijken van zowat elke andere vorm van elektrisch vervoer, van elektrische auto’s tot e-bikes tot e-motorfietsen en e-skateboards, wist ik dat ik bij wijze van spreken nog een inkeping op mijn e-riem moest toevoegen. En ondanks mijn beginnende surf niveau, was ik verbaasd over hoe gemakkelijk het was om te leren rijden op een elektrisch surfboard.

Mijn ervaring

Het was een elektrisch draagvleugel bord, dat enigszins werkt als een elektrische surfplank, maar eronder een draagvleugelboot heeft die je uit het water tilt. Het was een geweldige rit, maar lastig om te leren, want elke keer dat het bord het water verliet, keerde ik uiteindelijk op een agressieve manier terug. Dus terwijl draagvleugel planken me het gevoel gaven dat ze misschien niet de meest beginners vriendelijke vorm van elektrische watersporten waren, was de waydoo elektrische surfplank het tegenovergestelde. 

Waar te koop?

Er zijn meer watersporten dan alleen efoils, bij Kiteflow kun je diverse soorten artikelen kopen voor een watersport. Denk ook hierbij aan kitesurfen en suppen. Allemaal worden ze steeds bekender in de watersport wereld vooral suppen en efoils, omdat je die zonder wind kan doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *