Vaarbewijs, wil jij het halen?

vaarbewijs

Ben jij van plan om een bootje aan te schaffen of wil je graag je vaarbewijs omdat je vaak op de boot zit? Dat is dan natuurlijk fijn om te hebben maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Je moet hiervoor je vaarbewijs halen voordat je zelf een boot mag besturen. Bij Nuvaarnewijs.nl vind je alles wat je nodig hebt om het in een keer te halen. Zij maken het eenvoudiger dan ooit om alle theorie voor je bewijs online te leren. Na de cursus weet je alles wat je moet weten om dit bewijs bij de CBR te verkrijgen.

Keuze

Je hebt de keuze uit 2 opties. Je kunt ervoor kiezen om de theorie te leren door videocursussen te bekijken. Hierdoor moet je wel zelf veel inzet tonen omdat niemand op je let en het echt zelf moet doen. Voor sommige mensen is dit heel fijn. Maar mensen die dit moeilijker vinden kunnen ook klassikaal de lessen volgen. Op deze manier kun je ook vragen stellen aan de leraren. Zo kun je leren hoe jij het fijn vind.  Je kunt de bewijs videocursussen verkrijgen voor zowel bewijs 1 als bewijs 2. Je kunt de stof voor 2 vaarbewijzen ook gezamenlijk leren aan de hand van een combi videocursus. Een vaarbewijs videocursus is de ideale voorbereiding op een examen. Bovendien krijg je onbeperkt toegang tot de ledenomgeving. Hier kun je bij docenten en oud-cursisten terecht met vragen en advies. Dit maakt het halen een stuk makkelijker en kun je zo de boot op.

vaarbewijs

Wanneer is het nodig?

Je hebt het bewijs 1 dat is alleen nodig op kanalen, rivieren en meren binnen Nederland. Het is ook theoretisch te halen en daar hoef je geen praktijk voor te doen. Je mag dan een jetksi, motorboot, waterscooter en boten van 15 tot 25 meter varen. Wil jij weten wat je kunt doen met je bewijs 2?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *